Yhteystiedot

Uuden Ajan Mummonmökit Tmi c/o
Arkkitehti SAFA
Pertti Toivari
Isonniitynkatu 9 E 19
00520 HelsinkiVoit antaa palautetta tai ottaa yhteyttä sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen tai muiden yhteystietojen kautta.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut nykyaikaisista mummonmökeistä, tai muuten vaan!

Pertti Toivari

Uusi tapa asua

Maaseudulla ... 

Uuden Ajan mummonmökki on uudenlainen, yhteisöllisyyttä korostava tapa asua maaseudulla. Uusi rakennustyyppi on perinteistä mummonmökkiä vastaava, nykyajan asumismukavuudet tarjoava taloudellinen ja tehokas pienomakotitalo. Pienestä koostaan huolimatta nykyaikainen mummonmökki tarjoaa puitteet viihtyisälle asumiselle.

... ja kaupungissa

Nykyaikainen mummonmökki sopii myös kaupunkien omakotirakentamiseen. Se ei vaadi suurta tonttialaa ja sopii siksi hyvin tehokkaasti kaavoitetuille omakotialueille tai väljien omakotialueiden täydennysrakentamiseen.

Energiaa ja ympäristöä säästävä tapa asua

Pienikokoinen asunto vaatii vähemmän lämmitysenergiaa. Nykyaikainen mummonmökki voidaan toteuttaa matalaenergiatalona. Pieni tontti säästää ympäristöä ja hyödyntää kunnallistekniikkaa tehokkaasti. Pysyvään asumiseen tarkoitettu nykyaikainen mummonmökki tekee kesämökin tarpeettomaksi. Pienen pohja-alan johdosta pienellekin tontille mahtuu hyötypuutarha.  

Omalle tontille tai kiinteistöyhtiönä

Mummonmökit voidaan rakentaa omakotitalona omalle tontilleen tai kiinteistöyhtiönä useampi mökki yhteiselle tontille. Yhtiömallissa osa tiloista voidaan toteuttaa yhteisinä. Yhteisiä tiloja voivat olla esim. autokatokset, varastot, pihasauna ja harrastustilat.

Asunto kaiken ikäisilletakka.jpg

Pienikokoinen, edullinen, ekologinen ja energiataloudellinen nykyaikainen mummonmökki on asunto kaiken ikäisille. Se sopii yhtä hyvin yksin asuvalle, pariskunnalle kuin pienelle perheellekin.

Kalervo Rekola sytyttelemässä takkaa, joka on osa uuden rakennuksen lämpöä varaavaa järjestelmää. Takan ylijäämälämpö varastoidaan lämminvesivaraajaan ja voidaan hyödyntää hallitusti rakennuksen lämmityksessä ja käyttövedessä.